Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Formula 1 Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, μετάδοση στις 15:00 Grand Prix Κορέας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 16ο αγώνα της χρονιάς, το GP Κορέας.

Η νίκη του Φέτελ στη Σουζούκα την προηγούμενη Κυριακή, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Αλόνσο, κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ενδιαφέρον. Απομένουν πέντε αγώνες για την ολοκλήρωσή του σε Κορέα (14/10), Ινδία (28/10), Άμπου Ντάμπι (4/11), ΗΠΑ (18/11) και Βραζιλία (25/11), καθώς και 125 βαθμοί να μοιραστούν. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο μονομάχους είναι μόλις τέσσερις βαθμοί υπέρ του Αλόνσο. Ο Ισπανός πρωταθλητής είχε κερδίσει, το 2010, τον πρώτο αγώνα που έγινε στα βαλτοτόπια του Μόκπο, ενώ πέρυσι νικητής ήταν ο Φέτελ. Όπως αναμένεται, την Κυριακή στην πίστα της Γέονκαμ, θα γίνει της Κορέας!

Στο F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορείτε να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων, ένα αφιέρωμα στην πορεία των δύο μονομάχων στους πρώτους 15 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Κι οι δύο έχουν από τρεις νίκες, ο Φέτελ έχει εγκαταλείψει μια φορά παραπάνω (3), ενώ ο Αλόνσο δεν είχε ποτέ το πιο γρήγορο μονοθέσιο.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, μας αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το νέο Golf 7ης γενιάς.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 15:00
Μετάδοση αγώνα: 16:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...