Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Alpha Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι πολίτες, την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση;


Πρεμιέρα, Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, στις 23:00


Σε μία κρίσιμη κοινωνική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα, ο Alpha ξεκινά διάλογο με την κοινωνία για τα επίκαιρα και σημαντικά ζητήματα που την απασχολούν, μέσα από τη νέα μηνιαία, ενημερωτική εκπομπή Alpha Δημοσκόπηση, με την Κάτια Μακρή.


Στην πρεμιέρα, την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, η εκπομπή θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας του Alpha και της Marc.


Tι απαντούν οι πολίτες για τους πολιτικούς συσχετισμούς; Πώς αξιολογούν την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση; Ποια είναι η γνώμη τους για τα νέα μέτρα; Τι λένε για τη δράση της Χρυσής Αυγής, τη λίστα Λαγκάρντ, τις απολύσεις στο δημόσιο και την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης;


Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με την Κάτια Μακρή, ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τα αποτελέσματα της έρευνας. Ακόμη, στο στούντιο της εκπομπής ο Kυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank, Μιχάλης Μασουράκης και η γνωστή ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου αναπτύσσουν τις απόψεις τους παρουσία κοινού.


Alpha Δημοσκόπηση, η κοινή γνώμη αποκτά δύναμη στον Alpha!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...