Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αυτοψία: Πως ο Χρήστος Ιακώβου και ο Δημ Πιατάς έχασαν τα σπίτια τους

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας η Αυτοψία συναντά πολίτες που βιώνουν δραματικά την οικονομική κρίση, η οποία, όπως αποδεικνύεται, δεν κάνει διακρίσεις. Ευκατάστατοι συμπολίτες μας, οι οποίοι μέχρι και πριν λίγο καιρό ζούσαν χωρίς στερήσεις, σήμερα αγωνιούν ακόμη και για τα προς το ζην. Μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για το πώς έχασαν τη δουλειά τους και πώς έφτασαν στο σημείο να μείνουν άστεγοι και να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες καταφεύγοντας στα κέντρα σίτισης του Δήμου Αθηναίων.

Τις συνέπειες της κρίσης βιώνουν έντονα και δύο Έλληνες, καταξιωμένοι στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών, Χρήστος Ιακώβου, εξομολογείται στον Αντώνη Σρόιτερ πώς έχασε τα πάντα και την απόφασή του να βάλει πωλητήριο σε ένα όνειρο ζωής, το σπίτι του. Η ανεργία και η οικονομική κρίση πλήττει όμως και τους ηθοποιούς. Ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να αναζητήσει αγοραστή για το σπίτι του, σε μια προσπάθεια να αντεπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...