Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα στις Ράχες Λαμίας

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει για να γίνει και πάλι ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων.

Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σε όλους τους τομείς, από το μενού και το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας και τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού.

Την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, στις 23:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται το εστιατόριο του «Καπετάνιου», όπως ο ίδιος ονομάζει τον ευατό του, Στέφανου, στις Ράχες Λαμίας.

Τον διακεκριμένο σεφ έχει καλέσει η σύζυγος του ιδιοκτήτη, η Σούλα, που δεν αντέχει να βλέπει την επιχείρησή της να αργοπεθαίνει εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς του συζύγου της. Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Στέφανου, δημιουργεί προβλήματα, γεγονός που το αντιλαμβάνονται όλοι εκτός φυσικά από τον ίδιο. Ο ίδιος θεωρεί πως η παρουσία του στο μαγαζί είναι σχολείο για όλους. Στην κουζίνα και στο σέρβις, εργάζονται νέα παιδιά που αγαπάνε το εστιατόριο και τη μαγειρική, αλλά αποδιοργανώνονται από τις οδηγίες του Στέφανου και τους κανονισμούς που τους επιβάλλει. Όταν λείπει εκείνος, όλα δουλεύουν ρολόι στην κουζίνα. Μια ολιγόλεπτη όμως εμφάνισή του μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και ομηρικούς καυγάδες. Το σέρβις του μαγαζιού έχει αναλάβει ο ίδιος ο Στέφανος αλλά δεν εξυπηρετεί ποτέ μόνος του τους πελάτες, πάντα έχει μαζί του για να… μαθαίνει και τον πιστό του ακόλουθο, τον 22χρονο Κωστάκη. Ο Στέφανος έχει εκρηκτική συμπεριφορά όχι μόνο απέναντι στο προσωπικό του, αλλά και απέναντι στους πελάτες του, αφού δεν «σηκώνει» παρατηρήσεις από κανέναν.

Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή καθώς εκτός από το μενού πρέπει να αλλάξει επειγόντως και τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη.

Όλες οι συνταγές της εκπομπής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Efialtis.

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...