Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αυτοψία στα υπόγεια γκαράζ που έχουν μετατραπεί σε τζαμιά

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στα υπόγεια γκαράζ που έχουν μετατραπεί σε τζαμιά. Η δημιουργία επίσημου χώρου προσευχής είναι ένα πάγιο αίτημα της μουσουλμανικής κοινότητας που ζει στη χώρα μας, το οποίο η ελληνική κοινωνία επεξεργάζεται χωρίς αποτέλεσμα όμως μέχρι σήμερα. Ο Αντώνης Σρόιτερ συνομιλεί με μουσουλμάνους για τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν. Πότε θα δημιουργηθεί τζαμί στην Αθήνα; Τι λένε οι ίδιοι για τα φαινόμενα ρατσισμού στην Ελλάδα; Ποιους θεωρούν φανατικούς; Πού γίνεται η ταφή τους; Ποια είναι η άποψή τους για τη λαθρομετανάστευση, την οποία το Ισλάμ θεωρεί αμαρτία;

Ακόμη, στο μικροσκόπιο της εκπομπής και η μονοθεϊστική θρησκεία Σιχισμός, καθώς οι Σιχ στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει τη δική τους κοινότητα.

Ποια είναι η άποψη της Εκκλησίας της Ελλάδος; Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...