Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, με ένα επαγγελματικό διαζύγιο

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει για να γίνει και πάλι ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων.

Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σε όλους τους τομείς, από το μενού και το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας και τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού.

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 23:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα γνώριμο μέρος στο Αιγάλεω. Αφορμή; Ένα επαγγελματικό διαζύγιο!

Η Ιωάννα και ο Απόστολος, ένα ανδρόγυνο που εργαζόταν μαζί για περισσότερα από 25 χρόνια, αποφάσισε να χωρίσει το εστιατόριό του στα δυο για να σώσει τον γάμο του. Ο Απόστολος είχε ζητήσει στο παρελθόν τη βοήθεια του σεφ, αυτή τη φορά όμως είναι η σειρά της Ιωάννας να καλέσει τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Απόστολος, κρυφοκοιτάζει συνεχώς από τη τζαμαρία που χωρίζει τα δύο εστιατόρια και κάνει συχνές εφόδους στο εστιατόριο της Ιωάννας διώχνοντας τους πελάτες. Η ένταση κορυφώνεται ακόμη περισσότερο όταν αντιλαμβάνεται ότι στο εστιατόριο της συζύγου του συχνάζουν αντρικές παρέες και ξεσπά σε σκηνές ζηλοτυπίας! Ο χαρακτήρας της 57χρονης ιδιοκτήτριας δεν τη βοηθά καθόλου να επιβληθεί, όχι μόνο στον σύζυγό της, αλλά και στο προσωπικό, το οποίο αποτελείται από την αδερφή και την ανιψιά της. Στον αφιλόξενο χώρο του εστιατορίου, ο Έκτορας Μποτρίνι δοκιμάζει άνοστα πιάτα, μαγειρεμένα κυρίως με κατεψυγμένα υλικά. Πέρα όμως από το αδιάφορο μενού και τον Απόστολο, ο σεφ έχει να αντιμετωπίσει και την κόντρα της ιδιοκτήτριας με την αδερφή της που διαφωνούν συνεχώς μέσα στην κουζίνα.

Θα καταφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι να οργανώσει τη λειτουργία του εστιατορίου και να μετατρέψει τις άπειρες γυναίκες σε σοβαρούς επαγγελματίες;

Όλες οι συνταγές της εκπομπής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Efialtis.

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...