Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν η Ελεονώρα αντικρυσε το σκηνικό με.. graffiti

Mία ανάσα πριν τη φετινή πρεμιέρα και η Ελεονώρα μαζί με το παρεάκι της «Μεσημεριανής Μελέτης» χαλαροί, γελαστοί κατεβαίνουν στο στούντιο για την τελευταία δοκιμή.

«Φώτα – κάμερες, πάμε» από τον σκηνοθέτη Σάκη Σιάρκο. «Σε 3, 2, 1» ακούγεται από το κοντρόλ η φωνή του αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη. Οι Δήμητρα Καλφούτζου, Γιώργος Κασπίρης, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σπύρος Σιγούρος έτοιμοι στις θέσεις τους και δίπλα όρθια η Ελεονώρα Μελέτη.

Το πλάνο «ανοίγει» και αποκαλύπτει ένα πολύ… προχωρημένο σκηνικό, ίσως το πρώτο της ελληνικής ΤV γεμάτο graffiti

Το σούπερ νεανικό σκηνικό είναι του Μιχάλη Αθανασιάδη και αποτελείται από δύο εντελώς διαφορετικούς αλλά απόλυτα λειτουργικούς χώρους. Το τραπέζι, εκεί που κάθεται η παρέα και τα λέει όλα, και το μοντέρνο σαλόνι, όπου η Ελεονώρα υποδέχεται τους καλεσμένους της για κουβεντούλα. Και στους δύο χώρους, τις εντυπώσεις κερδίζουν οι graffiti παρεμβάσεις του βραβευμένου νεαρού καλλιτέχνη Άλεξ Μαρτίνεζ

Το μουσικό σήμα ειδικά για την εκπομπή έγραψε ο συνθέτης Σπύρος Πάζιος και είναι σε ρυθμό dance.

Με την εκπομπή θα συνεργαστεί η έμπειρη δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων. Η Τένια Μακρή θα παρουσιάζει μέσα από την εκπομπή θέματα που αφορούν στις γυναίκες και στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός
Βοηθός αρχισυντάκτη και υπεύθυνη καλεσμένων: Μαρίκα Μαυρομμάτη

Δημοσιογραφική ομάδα: Δημήτρης Στρουμπάκος, Μαρία Μανουσαρίδου, Λάμπρος Δεμερτζής, Ευφημία Δήμου, Γεωργία Χάρδα, Δέσποινα Μαλέλη, Μίνα Τζανετάτου, Λένα Καρπέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...