Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ταξίδι - αστραπή της Τατιάνας και ραντεβού στην Πόλη με τη Σιλά!

Τελευταία πρόβα για την εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, αν και η πείρα της τα κάνει όλα ευκολότερα. Στην ουσία ήταν ένας έλεγχος μισής ώρας στον φωτισμό και «ποστάρισμα» στα πλάνα.
Εκείνη όμως είναι από νωρίς στο γραφείο της, τηλεφωνεί, τσεκάρει, οργανώνει. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και εκείνη ήρεμη, χαμογελαστή, «βλέπει» τα πάντα.

Το καινούριο σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη είναι σε παστέλ μπεζ – κίτρινους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά στοιχεία όπως μία σκάλα, από την οποία θα κατεβαίνει η Τατιάνα για να μπαίνει στο πλατό και ένα κινητό κάδρο – καθρέφτης με ένα μεγάλο γαλάζιο «Τ».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μίλα» φρόντισε ιδιαίτερα για τις θέσεις των φιλοξενουμένων ώστε να κάθονται και να βλέπουν άνετα. Στους μπεζ καναπέδες θα δέχεται τους καλεσμένους της εκπομπής.

Το μεγάλο θέμα του πρώτου «Μίλα» για φέτος (Δευτέρα 17/9 στις 15:30) θα είναι η συνέντευξη της «Σιλά», κατά κόσμο Τσανσού Ντερέ, πρωταγωνίστριας της ομώνυμης σειράς του Mega.

Για την συνέντευξη η Τατιάνα έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην συγκινητικά όμορφη Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζει να λέει. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος της Τσανσού Ντερέ, 1,86, την κομψότητα και την γλυκύτητα των τρόπων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...