Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τατιάνα Στεφανίδου: 4 τρέιλερ, 4μεταμορφώσεις, 4 λογότυπα

Τέσσερα τρέιλερ, τέσσερις μεταμορφώσεις, τέσσερα λογότυπα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Το "παρασκήνιο" από τα γυρίσματα μεγάλο. Και οι αλλαγές της φοβερές.

Η εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου θα παρουσιαστεί με 4 τρέιλερς, που αποτελούν ανοιχτή πρόσκληση για τους τηλεθεατές «μίλα ελεύθερα», δηλαδή οι καλεσμένοι της Τατιάνας μιλούν ελεύθερα για αυτό, που τους απασχολεί και οι τηλεθεατές έχουν πάλι την ευκαιρία να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους, παραμερίζοντας αναστολές, σοβαροφάνειες και... δήθεν. Σε όλα τα τρέιλερ η πρώτη εμφάνιση της Τατιάνας είναι η συντηρητική και η άλλη είναι η έκφραση της ελευθερίας, που θέλει να δείξει η εκπομπή.

Κάθε τρέιλερ ολοκληρώνεται με διαφορετικό χρώμα του λογότυπου.
Η Τατιάνα εμφανίζεται με πουά φόρεμα, που θυμίζει μόδα δεκαετίας του 1950 και κρατάει ένα κρυστάλλινο ποτήρι με σαμπάνια. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, που την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα. Το πλάνο ανοίγει, η Τατιάνα κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα και βλέπουμε τις άσπρες κάλτσες με φουντίτσες και άσπρα λούτρινα λαγουδάκια για παντόφλες. Αφήνει το ποτήρι της σαμπάνιας και πίνει μπύρα από το μπουκάλι.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το καινούριο τετράχρωμο μήλο. 


Η οθόνη ανοίγει και η Τατιάνα εμφανίζεται (μπούστο) με κλασικό ντύσιμο, μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και κρατάει ένα στυλό. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, ο οποίος την προτρέπει «μίλα ελεύθερα». Το πλάνο ανοίγει, το αυστηρό ύφος έχει φύγει και βλέπουμε την Τατιάνα ντυμένη με μια ροκ διάθεση (κόκκινη, δερμάτινη μίνι φούστα και άλλο πλάνο με μαύρο κολάν με στρας) και αρχίζει να χορεύει.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί.


Η Τατιάνα φοράει ένα ροζ μίντι φόρεμα, έχει τα μαλλιά της χτενισμένα σε συντηρητικό κότσο και στέκεται δίπλα σε μια τριώροφη, λαχταριστή ροζ τούρτα. Φαίνεται να της αρέσει πολύ. Ο σκηνοθέτης της φωνάζει δυνατά το όνομα της, εκείνη τρομάζει και ο σκηνοθέτης συνεχίζει «μίλα ελεύθερα». Τότε η Τατιάνα «εκφράζεται» δαγκώνοντας λαίμαργα την τούρτα.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται φούξια. 

Βλέπουμε προφίλ την Τατιάνα, όπως την έχουμε συνηθίσει. Μακιγιαρισμένη και κλασικά κομψή. Όταν ο σκηνοθέτης την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα, εκείνη παίρνει θάρρος, γυρίζει το άλλο προφίλ και αποκαλύπτεται μια άλλη Τατιάνα, πολύ έντονα βαμμένη, με πολύχρωμο τατουάζ στο λαιμό και το χέρι, που δείχνει λουλούδια, πεταλούδες και το σύνθημα «Freedom is here». Piercing στη μύτη αλλά και τα νύχια, αυτού του χεριού, πολύ μακριά και κατακόκκινα. Βέβαια αυτό δεν είναι μόνιμο τατουάζ αλλά body painting, που επιμελήθηκαν ο Θάνος και ο Κυριάκος και χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για να ολοκληρωθεί.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται μπλε.

Σκηνοθέτης και στα 4 τρέιλερ ο Νίκος Χατζηαγγελής και διευθυντής παραγωγής o Φίλιππος Βιστάκης.

Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...