Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ελένη - Τα μεσημέρια μας έχουν ένα μόνο όνομα!

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 13:00

Αφού ανέτρεψε το τηλεοπτικό σκηνικό της μεσημεριανής ζώνης την προηγούμενη σεζόν, η Ελένη επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο πλέον καθημερινό ραντεβού στις 13:00.
Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας. Μαζί τους γνωρίζουμε την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τις ιστορίες της.

Δίπλα στην Ελένη μία ανανεωμένη ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό τους στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Άση Μπήλιου, Άλεξ Κάβδας, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Βασίλης Καλλίδης.

Αρχισυντάκτρια: Ελένη Γελαλή
Σκηνοθέτης: Σταύρος Ζερβάκης

Τα μεσημέρια μας έχουν ένα μόνο όνομα, Ελένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...