Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτι Ψήνεται Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.
Την εβδομάδα 1-5 Οκτωβρίου, το Κάτι Ψήνεται κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα με την Ελένη, τη Χριστίνα, τον Σπύρο, τη Γεωργία και τον Μάξιμο.

Τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου τη μαγειρική αυλαία της σεζόν ανοίγει η Ελένη.

Η Ελένη είναι μια δραστήρια συνταξιούχος γιατρός, που έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή με ιδιαίτερες καταστάσεις, σε Ελλάδα, Βέλγιο και Πολωνία. Μπορεί να μην θεωρεί τον εαυτό της ειδικό στη μαγειρική, αλλά σίγουρα είναι στο να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα!

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ελένης…

Η Ελένη αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα αφού απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα. Το μενού που ετοιμάζει έχει σαφείς επιρροές από την κουζίνα των χωρών που έχει ζήσει, καθώς το λάχανο είναι πανταχού παρόν προς …απογοήτευση κάποιων καλεσμένων της. Πόσο γενναιόδωρη θα είναι η παρέα όταν βαθμολογήσει το δείπνο της;

Την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Χριστίνα.

H 21χρονη Χριστίνα είναι ένα γλυκό, κοινωνικό κορίτσι, γεμάτο latin ενέργεια! Είναι άνθρωπος δημιουργικός, ασχολείται με τη συγγραφή και δεν χάνει ευκαιρία να μαγειρεύει για τους φίλους της.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Χριστίνας…

Η Χριστίνα έχει βαλθεί να κάνει τους συμπαίκτες της με τα κρεμμυδάκια αφού το εν λόγω λαχανικό θα βρεθεί σε αφθονία στο μενού της. Η βαθμολογία που θα λάβει θα την αποζημιώσει για το κλάμα που έριξε καθαρίζοντάς το;

Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Σπύρος.

Ο 32χρονος Σπύρος, είναι προπονητής κολύμβησης σε ομάδα παίδων και αμετανόητος σπιτόγατος, αφού λατρεύει το σπίτι του και τη διακόσμησή του και περνάει τα βράδια του απολαμβάνοντας καλές ταινίες ή παίζοντας επιτραπέζια με φίλους.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Σπύρου…

Ο Σπύρος «προπονείται» για το δείπνο στο φυσικό του περιβάλλον, την πισίνα, μαγειρεύει αρθρόποδα και άλλα καλά και υποβάλλει τους καλεσμένους του σε δύσκολες δοκιμασίες! Θα καταπλήξει την παρέα με τη μαγειρική του;

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Γεωργία.

Η Γεωργία είναι μια γυναίκα δυναμική, αυθόρμητη και παρορμητική και ασταμάτητα ομιλητική! Παντρεύτηκε στα 18 της και έμαθε αμέσως από την πεθερά της να μαγειρεύει όλα όσα αρέσουν στον άντρα της.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Γεωργίας…

Η Ρουμελιώτισσα Γεωργία είναι λάτρης της παράδοσης, και δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη της παραδοσιακή στολή ούτε για να μαγειρέψει. Θα μοιραστούν οι καλεσμένοι της την αγάπη της για τα αγνά φρέσκα υλικά από το χωριό, ή κάποιοι έχουν ευαίσθητες μύτες;

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Μάξιμος.

Ο Βενιαμίν της παρέας είναι 19 χρονών και βομβαρδίζεται από μεγάλες δόσεις τρέλας. Αγαπάει το σχέδιο σε όλες του τις μορφές, από τους πίνακες που φτιάχνει μέχρι τα τατουάζ του, και ονειρεύεται να περάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Μάξιμου…

Ο Μάξιμος κάνει τα ψώνια του με σκέιτμπορντ και σερβίρει στους καλεσμένους του ένα μενού γεμάτο αλκοόλ! Θα εντυπωσιάσει την παρέα με τις μαγειρικές του ικανότητες;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...