Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ποιο είναι το δημοφιλέστερο χασάπικο όλων των εποχών;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει με άλλο ένα καινούργιο επεισόδιο. Κάθε ένα αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;

Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Την Κυριακή, 11 Μαρτίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο δημοφιλή χασάπικα όλων των εποχών.

Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία διαδρομή με πασίγνωστα και πολυαγαπημένα τραγούδια των τελευταίων 75 χρόνων.

Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Μίμης Πλέσσας, που ερμήνευσαν μοναδικά παλαιότεροι αλλά και νεότεροι αγαπημένοι καλλιτέχνες από τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Στέλιο Καζαντζίδη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι τον Πασχάλη Τερζή, την Καίτη Γαρμπή, την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Μακεδόνα. Ποιο τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή; Ποιος συνθέτης θα έχει τα περισσότερα τραγούδια σε αυτό το Top-30;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Μαρία Σταματέρη, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top-30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι οι Χαρούλα Λαμπράκη, Λένα Αλκαίου, Χρήστος Κυπριανίδης και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Επίσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αφήνει για λίγο τον καναπέ για να ερμηνεύσει μία μεγάλη επιτυχία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Την Κυριακή, 11 Μαρτίου συντονιστείτε στον Alpha και στο Chart*Show – Your Countdown και ζήστε την αντίστροφη μέτρηση για το δημοφιλέστερο χασάπικο όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...