Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τρεις συγκλονιστικές ιστορίες στο "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας τρία διαφορετικά πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται από την Κύπρο με την ελπίδα να συναντήσει μετά από 38 ολόκληρα χρόνια τον άνθρωπο που του στάθηκε σαν δεύτερος πατέρας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο Έκτορας ήταν ένα από τα χιλιάδες θύματα της ανελέητης εισβολής του 1974 στη Μεγαλόνησο. Σε ηλικία 11 ετών αποχωρίστηκε το σπίτι και την οικογένειά του και βρέθηκε φιλοξενούμενος στην Πάτρα. Όσα χρόνια και αν πέρασαν, δεν ξέχασε ποτέ τη ζεστασιά που του πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος. Πώς θα είναι η συνάντησή τους μετά από τόσα χρόνια;

Η Κιάρα, η αποστολέας του δεύτερου πακέτου, επιστρατεύει όλο το ιταλικό της ταπεραμέντο, κι είναι έτοιμη να πει για πρώτη φορά «Σ’ αγαπώ» στον σύζυγό της, μετά από 15 χρόνια συνύπαρξης. Η Κιάρα ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται στον σύζυγό της πράγματα που τόσα χρόνια δεν του έχει πει ποτέ. Η ανάγκη της αυτή έγινε πιο έντονη τον τελευταίο χρόνο, όταν ένα πρόβλημα υγείας στάθηκε η αφορμή να κλονιστεί η σχέση τους. Ποια θα είναι η αντίδραση του συζύγου της; Μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση και ανανέωση όρκων αγάπης σε μια τρυφερή στιγμή της εκπομπής.

Η αποστολέας του τρίτου πακέτου, η Λίνα, ενηλικιώθηκε μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι ήδη σύζυγος και μητέρα ενός αγοριού οκτώ μηνών, μια επιλογή που την έφερε σε ρήξη με την ανάδοχη οικογένειά της. Η Λίνα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να στείλει πακέτο στη βιολογική της οικογένεια. Η ίδια γνώριζε από πολύ μικρή το γεγονός της υιοθεσίας της και ανήμερα των γενεθλίων της που σήμαναν και την ενηλικίωσή της, βρέθηκε με τα έγγραφα υιοθεσίας στα χέρια της. Τότε, επιβεβαίωσε όλα αυτά που πίστευε τόσα χρόνια για την ύπαρξή της… ότι δηλαδή στις φλέβες της κυλάει τσιγγάνικο αίμα. Με αυτό το πακέτο θέλει να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς και πολύ περισσότερο να μάθει αν έχει αδέρφια, μιας και η αδερφική αγάπη είναι αυτή που της έλειψε περισσότερο. Πώς θα αντιδράσει όταν βρεθεί απέναντί τους;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...