Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Η Mάχη των φύλων»: Tο νέο πρωτότυπο show του Alpha

Η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά  των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.


Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα «μάχης» μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από συνεντεύξεις καλεσμένων, χιουμοριστικά σκετς και standup
comedy.

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 22:30, στο πρώτο επεισόδιο αρσενικά και θηλυκά «μάχονται» για το καμάκι, το φλερτ και τα πρώτα ραντεβού. Από εκεί ξεκινάει ο πόλεμος μεταξύ των δύο φύλων άλλωστε. Η πρώτη εκπομπή έρχεται με ανατρεπτικά σκετς που δείχνουν «το λάθος καμάκι», ή το «τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες και οι γυναίκες στα ραντεβού». Καλεσμένοι η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης, στην πρώτη κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση, δίνουν τις δικές τους απολαυστικές συμβουλές γύρω από το θέμα ενώ θα ανέβουν στη σκηνή μαζί με την ομάδα της «Μάχης των Φύλων» και θα παίξουν σε σκετς όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος.

Σενάριο: Χριστίνα Μητροπούλου, Γιώργος Χατζηπαύλου, Γιώργος Β. Φειδάς
Σκηνοθεσία: Θανάσης Νάσκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...