Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Μες στην καλή χαρά» με προσκεκλημένους - αστέρια!

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρία Ανδρούτσου και η Χριστίνα Τσάφου «εισβάλουν» στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά».


Η Μαριέττα Χρουσαλά, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλά για το γάμο της, την κόρη της και τη ζωή της.

Στην παρέα μας και η Ελένη Λιάσκα, η μικρή «Γωγώ» από το «Καφέ της Χαράς», που πλέον… μεγάλωσε.

Ο επώνυμος σεφ Πάνος Φασουλής μαγειρεύει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές και ο Νικηφόρος γεμίζει το πρωινό του Σαββάτου με μουσική.


Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Τζώνυ Θεοδωρίδη στο Χαλάνδρι. Μας μιλά για την πορεία του μετά την συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο, την φιλία του με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τα σχέδιά του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τη Βίκυ Τόγκου, μια ανύπαντρη μητέρα που οι συνθήκες της ζωής την οδήγησαν στον Ξενώνα του Ερυθρού Σταυρού.

Μαζί μας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, που μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση του Δημήτρη Ψαθά «Φον Δημητράκης», και για πολλά άλλα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Τέλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης μας ταξιδεύει με λατρεμένα τραγούδια μαζί με την Σπείρα-Σπείρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...