Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Μες στην καλή χαρά» με... Ζαρίφη και Κατερίνα Στανίση

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου η Κατερίνα Ζαρίφη μας κρατά ευχάριστη παρέα και η Κατερίνα Στανίση μας διασκεδάζει με τα τραγούδια της.

Η Κατερίνα Καραβάτου συναντά την Μαρία Σολωμού σε ένα καρέ ζωής. Γυρίζει 20 χρόνια πίσω και μας αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή της ζωής της που μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλυφθεί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και συνομιλεί με μαμάδες που αφήνουν εκεί τα παιδιά τους εξαιτίας πολλών προβλημάτων.

Επίσης, η Βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά μας δίνει συμβουλές για να μείνουμε νέοι παρουσιάζοντας τον «δεκάλογο» της αντιγύρανσης, ενώ η chef Νταϊάν Κόχυλα μας φτιάχνει τεμπελόπιτα με φέτα από το Ζαγόρι.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου οι ηθοποιοί Ορέστης Τζιόβας και Σοφία Φαραζή είναι «Μες την καλή χαρά», ενώ η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει την φετινή τηλεοπτική επικαιρότητα.

Οι Knock Out μας αποδεικνύουν μουσικά γιατί είναι ένα από τα πιο hot νέα συγκροτήματα και μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Βαλεντίνο και τον Παντελή Παντελίδη.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε live το γύρισμα του νέου video clip του Stan και θα συνδεθούμε ζωντανά με την Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αθηναίων.

Τέλος, ο chef Τζόρτζιο Σπανάκη μας «σερβίρει» βελουτέ σούπα πατάτας με τραγανό προσούτο και αρωματισμένο γιαούρτι.

«Μες  στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...