Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

«Νικ ο’ κλοκ»: Η νέα ανατρεπτική σατιρική εκπομπή του Alpha με τον Νίκο Μουτσινά.

Πρεμιέρα  την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013, στις 22:30.
Αλλάζει η ώρα! Συντονίστε τα ρολόγια σας ώστε να δείχνουν «Νικ ο’ κλοκ».


Ένα one man show!
Ένα stand up comedy!
Ένα talk show!
Η επικαιρότητα σε σχόλια!
Ζωντανή ορχήστρα, ζωντανό κοινό!

Το περιεχόμενο  σε τίτλους:

Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Μουτσινάς θα φιλοξενεί έναν καλεσμένο για να αποκαλύψει την άλλη του πλευρά, αυτή που μας είναι περισσότερο άγνωστη.

 Σ’ ένα αιχμηρό stand up comedy, θα δίνει την αστεία διάσταση της επικαιρότητας. Με την βοήθεια των συνεργατών του, ο Νίκος Μουτσινάς θα σχολιάζει θέματα που αντλούνται από την πολιτική, την κοινωνία, το lifestyle, την ψυχαγωγία και την pop κουλτούρα.

Συνεργάτες της εκπομπής είναι: η Αθηναϊς Νέγκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Χρύσα Κατσαρίνη, η Ειρήνη Γκανιάτσου, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Γιώργος Κρήτος και ο Λουκάς Μέξης. Σε κάθε εκπομπή, θα συμμετέχουν τρεις ή και περισσότεροι συνεργάτες, ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέματα που παρουσιάζονται. Στόχος είναι ο καθένας να έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο και όλοι μαζί να δημιουργούν μια δυνατή ομάδα κωμωδίας που θα σχολιάζει και θα σατιρίζει αυτά που αντιμετωπίζει ο μέσος τηλεθεατής στην καθημερινότητά του, καθώς και αυτά που τον απασχολούν από την πολιτική μέχρι το κουτσομπολιό διασήμων.

Δεν είναι εκπομπή. Είναι η ώρα  για κάτι διαφορετικό.

«Νικ ο’ κλοκ».  Ένα almost late night show με τον Νίκο Μουτσινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...