Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αυτοψία: Σε τι διαφέρουν οι γυναίκες οδηγοί; Πώς συμπεριφέρονται πίσω από το τιμόνι οι ηλικιωμένοι;

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, η εκπομπή βάζει στο επίκεντρο τον Έλληνα οδηγό και κάνει Αυτοψία στους ελληνικούς δρόμους αποκαλύπτοντας όλα τα περίεργα που συμβαίνουν σε αυτούς.

Οδηγοί που δε δείχνουν καμία ευαισθησία, επικίνδυνοι οδηγοί, νυχτερινές κόντρες, παραβάσεις, μπλόκα, κλήσεις. Πώς οδηγούν οι άντρες; Σε τι διαφέρουν οι γυναίκες οδηγοί; Πώς συμπεριφέρονται πίσω από το τιμόνι οι ηλικιωμένοι;

Ποια είναι η αλήθεια για τις κάμερες, σε ποια σημεία καταγράφουν τους οδηγούς και πότε η Τροχαία δεν κόβει κλήσεις; Πώς και γιατί «τυφλώθηκε» το Κέντρο της Τροχαίας; Στην κάμερα της εκπομπής και τον Αντώνη Σρόιτερ μιλούν Διοικητές της Τροχαίας, ο Διευθυντής Τροχαίας Αττικής καθώς και ο υπεύθυνος της Τροχαίας στην Αττική Οδό.

Επίσης, δείτε το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Τι λένε γνωστοί οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων αλλά και γυναίκες που αγαπούν την ταχύτητα; Ο Τάκης Πουρναράκης μιλάει για τις καλές και τις κακές συνήθειες του Έλληνα οδηγού, ενώ η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται την εμπειρία της ως νέα οδηγός και δοκιμάζει να οδηγήσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...