Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο Alpha είναι συμπαραγωγός στην πρώτη κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Αν…

Ο Αlpha είναι συμπαραγωγός στην πρώτη κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Αν…, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου, από την Village.

Πόσο μπορεί μια στιγμιαία απόφασή μας να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Μπορεί ο έρωτας να είναι το αντίδοτο στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από μια τριπλή ιδιότητα, του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού, δημιουργώντας ένα διαφορετικό love story, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, την ταινία Αν...

Με αφιερώματα, ειδικούς διαγωνισμούς και σποτ, με τη δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας και με την προβολή του making of της ταινίας την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 23:00, ο Αlpha, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας Αν…, διοργανώνει μια δυναμική καμπάνια προώθησής της μέσα από όλες τις πλατφόρμες του: Την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα social media και την ιστοσελίδα του.

Ακόμη, οι εκπομπές Ελένη, Δέστε τους και Μες στην Καλή Χαρά θα φιλοξενήσουν τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της ταινίας, για να μας αποκαλύψουν όλο το παρασκήνιο από τα γυρίσματα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία Αν… καθώς και τους ειδικούς διαγωνισμούς είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: www.alphatv.gr/An.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...