Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

THE TWILIGHT SAGA : ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

The Twilight Saga: New Moon
The Twilight Saga: New Moon (Photo credit: Wikipedia)
Την Πέμπτη 7/6 στις 22:00 θα προβληθεί από το STARσε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή η ταινία «THE TWILIGHT SAGA: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ».

Δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2009

Για τη Μπέλα μόνο ο Έντουαρντ έχει πια σημασία και δίνει νόημα στη ζωή της. Όμως αποδεικνύεται πως το να είσαι ερωτευμένη με έναν βρικόλακα είναι πολύ πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι είχε αρχικά φανταστεί. Για τα 18α γενέθλια τής Μπέλα, ο Έντουαρντ οργανώνει ένα πάρτι για να γιορτάσουν τη σημαντική επέτειο. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως φέρνει το ερωτευμένο ζευγάρι αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα. Εκείνη είναι θνητή, εκείνος βρικόλακας, οι δρόμοι τους είναι μοιραίο να χωρίσουν. Ο Έντουαρντ θα πρέπει να την αφήσει και μαζί με την οικογένειά του να χαθούν για πάντα από τη ζωή της. Ο σκληρός χωρισμός ραγίζει την ευαίσθητη καρδιά της Μπέλα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τη θλίψη της. Η γνωριμία της με τον γοητευτικό Τζέικομπ Μπλακ πιστεύει πως θα τη βοηθήσει να ξεχάσει αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ο Τζέικομπ είναι λυκάνθρωπος και η Μπέλα χωρίς να το καταλάβει θα βρεθεί ανάμεσα στην αιώνια διαμάχη των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Βάιτζ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρίστεν Στούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ, Άσλεϊ Γκριν

Είναι η συνέχεια της ταινίας «Λυκόφως» του 2008, που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Στέφανι Μέγιερ «Νew Μoon».

Oι λάτρεις των κινηματογραφικών ταινιών «Twilight», που σημείωσαν πρωτοφανή επιτυχία όπου κι αν προβλήθηκαν, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: «twilighters» ονομάζονται οι απλοί ενώ οι πιο φανατικοί από αυτούς «twi-hards».

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας «χάρισε» στην εταιρία παραγωγής “Summit Entertainment” αρκετά ρεκόρ. Η ταινία κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τις, έως τότε, πιο προσοδοφόρες πρεμιέρες ταινιών, προσφέροντας έσοδα ύψους 72.703.754 δολαρίων από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής. Το «The Twilight Saga:Νέα Σελήνη» συνέχισε στο “Box Office” την ανοδική του πορεία καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής επέφερε κέρδη ύψους 142.839.137 δολαρίων γεγονός που την καθιστά έκτη ανάμεσα στις ταινίες με τα πιο επικερδή Σαββατοκύριακα πρεμιέρας.

Παγκόσμια καταξίωση και αποδοχή γνώρισαν και οι πρωταγωνιστές των ταινιών. Ο Ρόμπερτ Πάτισον (Έντουαρντ Κάλλεν), μόλις στην τρίτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη εδραιώνεται ως ο ζεν πρεμιέ της εποχής του, ενώ πολυάριθμα φαν κλαμπ, με την ονομασία “Team Eduard” και “Team Jacob” αντίστοιχα, σχηματίζονται προς τιμήν των δύο αντίζηλων της τριλογίας.

Η ξαφνική δημοσιότητα, που συχνά αγγίζει τα όρια της λατρείας, δεν άφησε αδιάφορους τους τρεις πρωταγωνιστές, οι οποίοι δηλώνουν ευγνώμονες απέναντι στο πιστό τους κοινό, ενώ σημειώνουν πως ήταν πραγματικά ανέτοιμοι για το μέγεθος της προβολής και τους φαίνεται ακόμα κάπως περίεργο όταν βλέπουν τη φωτογραφία τους τυπωμένη πάνω σε μαξιλάρια, παπλώματα μέχρι και κουρτίνες μπάνιου!!!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...