Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Formula 1 Κυριακή, 24 Ιουνίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Ευρώπης

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον όγδοο αγώνα της χρονιάς, το GP Ευρώπης.

Καλύτερο από ποτέ, χαρακτήρισε ο Πήτερ Σάουμπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας, το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Με επτά διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες, η μάχη για τον τίτλο είναι απρόβλεπτη και συναρπαστική.

Με το Ευρωπαϊκό GP, οι Ισπανοί φιλοξενούν δεύτερο αγώνα F1, μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Το GP στο λιμάνι της Βαλένθια είναι το τρίτο συνεχόμενο μετά τα GP Μονακό και Καναδά σε δρόμους ανοικτούς στην κυκλοφορία κι όχι σε πίστα. Νικητές τα προηγούμενα χρόνια στη συγκεκριμένη διαδρομή ήταν οι Σεμπάστιαν Φέτελ (2010 και 2011), Ρούμπενς Μπαρικέλο (2009) και Φελίπε Μάσα (2008).

Στο F1 Countdown πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Νικόλα Τομπάζη αλλά και τη συνάντηση των Σουμάχερ - Ρόσμπεργκ με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, οδηγεί στο Άμστερνταμ το νέο υβριδικό Toyota Υaris.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...