Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Formula 1 την Κυριακή, 27 Μαΐου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Μονακό

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον έκτο αγώνα της χρονιάς, το GP Μονακό.

Το GP του Μονακό αποτελεί τον πιο λαμπερό αγώνα του πρωταθλήματος. Από τη μία τα υπερπολυτελή σκάφη με τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, και από την άλλη οι σπουδαιότεροι πιλότοι του κόσμου που ιδρώνουν προσπαθώντας να αποφύγουν τα σπιναρίσματα και τις μπαριέρες και να υπερνικήσουν τους φόβους τους πατώντας γκάζι στο rollercoaster των δρόμων του Μόντε Κάρλο.

Πέρυσι, τον αγώνα παρακολούθησαν παγκοσμίως περισσότεροι από 1,2 δισ. τηλεθεατές, ενώ στην Ελλάδα τον αγώνα παρακολούθησαν στον Alpha, μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Η αντίστροφη μέτρηση στο στούντιο ξεκινά μια ώρα πριν την εκκίνηση με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, τα τελευταία νέα από τον τερματισμό του Ράλι Ακρόπολις αλλά και ένα μοναδικό θέμα με τους Χάκινεν και Ρόσμπεργκ να συζητούν ως… γηγενείς στο Μονακό.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τον σχολιασμό του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης. Ακόμη, αποστολή στη Βαρκελώνη όπου οδηγούμε για πρώτη φορά σε πίστα αλλά και στον δρόμο το νέο Toyota GT86.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Highlights δοκιμών: 14:00

Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...