Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δυο δραματικές ιστορίες στο "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 3 Μαΐου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δύο ιστορίες που θα ξαφνιάσουν με την απρόσμενη εξέλιξή τους και θα ξυπνήσουν δυνατά συναισθήματα.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ο Βαγγέλης, είναι ένας άνθρωπος που δεν βίωσε ποτέ την οικογενειακή θαλπωρή. Οι αναμνήσεις που έχει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι πολύ άσχημες και τον έχουν στιγματίσει ανεπανόρθωτα. Η μητέρα του τού φερόταν με απίστευτη σκληρότητα, σε βαθμό που οι κοπέλες που δούλευαν στους οίκους ανοχής της γειτονιάς του τού πρόσφεραν περισσότερη αγάπη κι ένα πιάτο ζεστό φαγητό, που πολλές φορές του το στερούσε η ίδια. Τα επόμενα χρόνια έκρυβαν ακόμα πιο σκληρές καταστάσεις, αφού για πολύ καιρό φιλοξενούταν από συγγενή σε συγγενή ενώ συνεχώς ανακάλυπτε καινούρια στοιχεία που αφορούσαν στην ύπαρξή του. Οι διαρκείς αυτές αλλαγές στη ζωή του τού στέρησαν το δικαίωμα να γνωριστεί με την αδερφή του. Ο Βαγγέλης θέλει όσο τίποτα άλλο να κλείσει αυτή την ανοιχτή πληγή που τον βασανίζει από μικρό. Θα είναι η έκβαση αυτή που επιθυμεί; Ποια θα είναι η απόφαση της παραλήπτριας του πακέτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα προσφέρει άλλη μια απογοήτευση στον Βαγγέλη; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει.

Ο παραλήπτης του δεύτερου πακέτου, ο Μπάμπης, καθόταν στη θέση του αποστολέα στις 8 Μαρτίου, αναζητώντας τη βιολογική του οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενημερώθηκε ότι μαζί με αυτόν δόθηκαν για υιοθεσία άλλα τέσσερα παιδιά από τους ίδιους γονείς. Ο Μπάμπης, παρά το αρχικό σοκ, έκανε έκκληση μέσω του Πάμε Πακέτο για την ανεύρεση αυτών των αδερφών. Την ίδια ώρα, μια γυναίκα καλούσε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή και ενημέρωνε ότι είναι η αδερφή του Μπάμπη. Η Μαρία δόθηκε για υιοθεσία στα πέντε της και ποτέ δεν ξέχασε την εικόνα του μικρού Μπάμπη, αφού για ένα χρόνο τον κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της. Η εικόνα αυτού του μωρού δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της σε όλες τις μαρτυρικές καταστάσεις που βίωσε κοντά στους ανάδοχους γονείς της. Μια πολύ συγκινητική πρώτη συνάντηση για τα δύο αδέλφια.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...