Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Φως στο Τούνελ : Πως βρέθηκε ο εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, το Φως στο Τούνελ θα αποκαλύψει νέα σοκαριστικά στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου.

Δεύτερη εβδομάδα αποκαλύψεων στο Φως στο Τούνελ για την υπόθεση της απαγωγής του νεαρού Μάριου, που πάγωσε την κοινή γνώμη. Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως σημαντικά στοιχεία για τις κινήσεις των απαγωγέων καθώς και για την εμπλοκή κι άλλων προσώπων από ευαίσθητες υπηρεσίες… Η επίμονη και μεθοδική έρευνα φέρνει αποτέλεσμα. Τα στόματα σιγά-σιγά ανοίγουν και μάρτυρες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, βοηθούν στο να φωτιστεί αυτή η σκοτεινή υπόθεση.

Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, έπεσε θύμα απαγωγής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τη νύχτα της Πέμπτης, 9 Αυγούστου. Εγκέφαλος της συμμορίας φέρεται ότι είναι οικογενειακός φίλος που συνελήφθη, αλλά δεν αποκαλύπτει την τύχη του άτυχου Μάριου. Οι λεπτομέρειες της έρευνας σοκάρουν. Τα κομμάτια στο παζλ του μυστηρίου μπαίνουν το ένα μετά το άλλο στη θέση τους και δίνουν την τελική εικόνα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...