Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

AMERICAN HORROR STORY: ASYLUM ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ EVENT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ

Το συνδρομητικό κανάλι FOX και ο ΟΤΕ ΤV διοργάνωσαν με τεράστια επιτυχία την αποκλειστική προβολή του πρώτου επεισοδίου του 2ου κύκλου της σειράς σε ένα εναλλακτικό event εμπνευσμένο από τη διάσημη σειρά

Η FOX International Channels Greece σε συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV, διοργάνωσαν ένα πρωτότυπο και διαδραστικό event λίγο πριν την πρεμιέρα του 2ου κύκλου του American Horror Story: Asylum που θα προβάλλεται από το συνδρομητικό κανάλι FOX μέσω της συχνότητας του OTE TV. Η προβολή καθώς και το μοναδικό after party που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν σε έναν χώρο βιομηχανικής αισθητικής στο Γκάζι, με αφορμή την προώθηση της σειράς που έχει διακριθεί με 17 υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY, και κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FOX στις 18 Νοεμβρίου.

Η βραδιά, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, και η πληθώρα των καλεσμένων έζησε τον απόλυτο τρόμο χάρη στην προβολή του 1ου επεισοδίου του πολυαναμενόμενου American Horror Story: Asylum. Οι προσκεκλημένοι της FOX και του OTE TV, αλλά και οι τυχεροί συνδρομητές του OTE TV που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις μέσω ειδικού διαγωνισμού, απόλαυσαν πρώτοι ένα πραγματικά ιδιαίτερο happening. Οι εμβληματικοί χαρακτήρες του American Horror Story: Asylum έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον εντυπωσιακό χώρο που είχε μεταμορφωθεί ώστε να παραπέμπει κυριολεκτικά σε άσυλο εμπνευσμένο από τη σειρά, ενώ η προβολή του πρώτου επεισοδίου άφησε τους θεατές να ανυπομονούν για τη συνέχεια, που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο FOX από τις 18.11.12 και κάθε Κυριακή στις 23.20 μ.μ.

Προσκεκλημένοι από το χώρο του θεάματος, τα ΜΜΕ, επιχειρηματίες και fans του FOX και του OTE TV που παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν και την ειδική έκθεση φωτογραφίας με καλλιτεχνικές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της σειράς. Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε με το party που ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος της προβολής, υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής σε συνδυασμό με χαρακτηριστικές διαδραστικές εικόνες επηρεασμένες από την ατμόσφαιρα της σειράς.

Ο νέος κύκλος του “American Horror Story” συνεχίζει να εξερευνά το μοντέρνο είδος τρόμου, με όχημα μια εντελώς διαφορετική ιστορία και πλοκή, νέους χαρακτήρες και ανανεωμένο τίτλο: “American Horror Story: Asylum”. Η πολυβραβευμένη Jessica Lange επιστρέφει ως μια καλόγρια που επιβλέπει τις εργασίες στο άσυλο και μια λεπτομέρεια σαν αυτή μπορεί να είναι και από μόνη της αρκετή για να ανεβάσει κατακόρυφα τη δημοτικότητα της σειράς. Το “American Horror Story” εξαργυρώνει τη φήμη του με ρεκόρ στα ποσοστά τηλεθέασης για το δίκτυο FOX παγκοσμίως, σπάζοντας και δεύτερο ρεκόρ με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Emmy από κάθε άλλη σειρά στην ιστορία της Αμερικανικής καλωδιακής τηλεόρασης.

American Horror Story: Asylum
18 Νοεμβρίου στις 23:20 στο FOX
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...