Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος Έλληνας συνθέτης όλων των εποχών;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;
Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.
Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου στις 21:00, θα αναζητήσουμε τους πιο επιτυχημένους Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών.
Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία νοσταλγική διαδρομή με τραγούδια που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι πιο επιτυχημένοι Έλληνες συνθέτες.  
Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε νέους αλλά και παλιότερους Έλληνες συνθέτες, από τον Νίκο Καρβέλα, τον Φοίβο, και τον Γιώργο Θεοφάνους μέχρι τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Σταύρο Ξαρχάκο. Ποιος συνθέτης βρίσκεται στην κορυφή και με ποιο τραγούδι; 
Αυτή την  Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά, την Ευγενία Μανωλίδου, τον Στέφανο Κόκκαλη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top-30.
Μουσικοί  προσκεκλημένοι είναι οι Θανάσης Πολυκανδριώτης και Γιώργος Χατζηνάσιος, καθώς και ο Χρήστος Νικολόπουλος με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Μελίνα Ασλανίδου.
Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου συντονιστείτε στο Chart*Show – Your Countdown και ζήστε την αντίστροφη μέτρηση για τον πιο επιτυχημένο Έλληνα συνθέτη όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...