Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

H Μάρα Μεϊμαρίδη και «Οι Μάγισσες της Σμύρνης».. εκπέμπουν «Αννίτα SOS»

Μάρα Μεϊμαρίδη

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο  15 Φεβρουαρίου, στις 17:00, η Αννίτα φιλοξενεί στην εκπομπή την Μάρα Μεϊμαρίδη. Η επιτυχημένη συγγραφέας, γνωστή από το best seller «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», μιλά για τα μυστικά του έρωτα, την αναζωπύρωση του πάθους και την επαγγελματική καταξίωση. Επίσης, στο πλατό θα βρεθεί ένας άνδρας που έχασε τα πάντα εξαιτίας του εθισμού του στο τζόγο.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στο πλατό της εκπομπής φιλοξενούνται δυο διαφορετικοί κόσμοι, η παράδοση και ο μοντέρνος τρόπος ζωής. Ένας κτηνοτρόφος, που χαίρεται τη ζωή του στη φύση και τρία νέα κορίτσια που ονειρεύονται μια όμορφη ζωή.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...