Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

«Ελένη»: Το σταθερό σας ραντεβού σ’ έναν κόσμο που αλλάζει

Πρεμιέρα  την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00


Η δύναμη του νέου. Η διαχρονικότητα του κλασικού. Αυτή είναι η Ελένη. Κι αφού κάποιες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ, η δική μας Ελένη επιστρέφει για ένατη σεζόν στον Alpha αποδεικνύοντας ότι η προσωπική σχέση που έχει χτίσει με όλους εμάς είναι η πιο σταθερή αναφορά σ’ έναν κόσμο που αλλάζει.

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίξει την πόρτα του νέου τηλεοπτικού σπιτιού της έτοιμη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές σκέψεις και συναισθήματα, να γελάσει, να συγκινηθεί, να συνωμοτήσει μαζί τους.

Η αμεσότητα, η εξομολογητική διάθεση, η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η επισήμανση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά… θα δώσουν και φέτος όνομα στα μεσημέρια μας. Η εκπομπή με νέες και παλιές ενότητες, πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες επιστρέφει για να μονοπωλήσει το κοινό. Στο πλατό, η Ελένη θα υποδέχεται γνωστά αγαπημένα πρόσωπα αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους.

Δίπλα στην Ελένη  μία δυνατή ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό του στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης και Άννα Μαρία Μπαρού.

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν όλα γύρω μας μεταβάλλονται, κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Η δική μας σχέση, η προσωπική μας επαφή, οι καθημερινές μας στιγμές, οι ανησυχίες που μοιραζόμαστε και αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Όλα αυτά μας φέρνουν χρόνο με τον χρόνο πιο κοντά και μας δένουν πιο πολύ. Ξεκινάμε!»

Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή

«Ελένη»: Το σταθερό σας ραντεβού σ’ έναν κόσμο που αλλάζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...