Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Glee: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φαινόμενο έρχεται στον Alpha

Ο δεύτερος κύκλος του Glee, της σειράς που καθόρισε την pop κουλτούρα της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στον Alpha, από την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 22:00 

English: Actress Jessalyn Gilsig at premiere p...
Jessalyn Gilsig  (Photo credit: Wikipedia)
Το «Glee», ένας επιτυχημένος συνδυασμός μουσικής και χιούμορ, έκανε όλη την Αμερική να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς του.

Η σειρά θρύλος έχει σαρώσει τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες, Emmy και Grammy ενώ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

H ιστορία…

Το «Glee» κάνει focus στις ζωές των μαθητών ενός σχολείου διαφορετικού από τα άλλα.

Τα εφηβικά δράματα ξετυλίγονται μέσα από vintage τραγούδια που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε λατρέψει και χορέψει, ενώ στα διαλλείματα ακούγονται οι πιο γνωστές εμπορικές μουσικές επιτυχίες.

Ο γνωστός δημιουργός του Nip/Tuck και American Horror Story Ryan Murphy, μας οδηγεί σε μια μικρή πόλη του Οχάιο όπου ένας χαρισματικός καθηγητής Ισπανικών, ο Γουίλ Σούστερ, φτιάχνει μια ιδιαίτερη χορωδία. Μέλη της είναι κάθε λογής “(L)oosers” του Λυκείου που όμως θα κάνουν τα πάντα για να λάμψουν σαν rockstars μέσα από τη μουσική. Στόχος τους είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα μέλη μπορούν και να πάρουν μέρος στον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό σχολείων της Αμερικής.

Όλα και όλοι όμως λειτουργούν εναντίον τους: από τις κοινωνικές διαφορές των ίδιων των παιδιών, μέχρι την αυταρχική γυμνάστρια των cheerleaders που έχει θέσει ως σκοπό της ζωής της να κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη χορωδία.

 Πρωταγωνιστούν οι: Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory MonteithAmber RileyMark Salling, Jane Lynch, Matthew Morrison, Jessalyn Gilsig κ.ά.

Ως guest stars, μεταξύ πολλών άλλων, εμφανίζονται οι: Kate Hundson, Gwyneth Paltrow,  Lindsay Lohan, Ricky Martin , Sara Jessica Parker, Britney Spears, Helen Mirren, Gloria Estefan κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...