Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Το STAR στη Samsung Smart TV

H Samsung Electronics Hellas και το STAR, ανακοινώνουν την συνεργασία τους για τη διάθεση της εφαρμογής «STAR» μέσα από το Samsung Apps, το κατάστημα εφαρμογών της Samsung Smart TV

Η νέα εφαρμογή δίνει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο του STAR και επιτρέπει στους τηλεθεατές να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές ανά πάσα στιγμή (catch up tv) από την άνεση του καναπέ τους. Εκπομπές όπως ΜΙΛΑ, Φ+Μ Live, μεσημεριανή Μελέτη, δελτία ειδήσεων, συνταγές μαγειρικής, παιδικές σειρές και για πρώτη φορά σε Smart TV δελτία ειδήσεων στη νοηματική, είναι διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή του STAR.

Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του τμήματος Audio Visual της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το STAR και η εφαρμογή στη Samsung Smart TV, είναι μια σημαντική προσθήκη στην πλατφόρμα της Samsung και αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές την πληρέστερη γκάμα και υπηρεσίες catch up TV. Με το πλούσιο περιεχόμενο που διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών της Smart TV, η Samsung προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές και το STAR καινοτομεί στην υλοποίηση νέων ψηφιακών υπηρεσιών και παροχής περιεχομένου.»

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε την εφαρμογή του STAR στη Samsung Smart TV, διευρύνοντας την στρατηγική μας στις υπηρεσίες Catch Up TV και video on demand. Συμπληρώνουμε έτσι την παροχή στους τηλεθεατές μας, των δελτίων ειδήσεων και video news, των ελληνικών εκπομπών, συνταγών μαγειρικής και άλλου περιεχομένου, τη στιγμή που επιθυμούν να τα δουν, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή προτιμούν ή τους εξυπηρετεί καλύτερα. Εκτός από την Samsung Smart TV, τα προγράμματά μας είναι διαθέσιμα σε applications για smartphones και tablets και βεβαίως στο web, με διάφορους τρόπους. Η εφαρμογή του STAR για τις τηλεοράσεις Samsung είναι σχεδιασμένη με στόχο να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία, με εύκολη πλοήγηση και περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς μέσα στην ημέρα και που θα εμπλουτίζεται διαρκώς», δήλωσε ο κ. Κάρολος Αλκαλάι, Γενικός Διευθυντής του STAR.

Η εφαρμογή του STAR είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα Samsung Smart TV και Smart Blu ray 2013, 2012 & 2011
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...