Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοψία: Επάγγελμα Συνδικαλιστής


Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, στις 23:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία σε ένα θέμα που προκαλεί πολλές συζητήσεις: Επάγγελμα Συνδικαλιστής. Οι διευθυντές που έγιναν συνδικαλιστές, οι συνδικαλιστές που έγιναν βουλευτές και υπουργοί.

Οι απεργίες, οι καταλήψεις και οι αρχηγοί του  αγώνα. Τα επεισόδια και οι βολεμένοι. Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στα μπλόκα των αγροτών, αλλά και στο Αττικό Μετρό, στο λιμάνι του Πειραιά και στη ΔΕΗ. Τι λένε στην κάμερα της εκπομπής οι επικεφαλείς των κινητοποιήσεων για τον ρόλο τους; Ποια είναι η θέση τους απέναντι στις καταγγελίες για σκάνδαλα, ταξίδια και έκτροπα; Γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στο Συνδικαλιστικό Κίνημα;

Ακόμη, στην κάμερα της εκπομπής αναπτύσσουν τις απόψεις τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος και ο πρώην υπουργός, ιδρυτής του ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...