Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πάμε Πακέτο: 6 Χρόνια Δυνατών Συγκινήσεων

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση, γιόρτασε τα έκτα γενέθλιά του αυτόν τον μήνα.

Η εκπομπή έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 15 Φεβρουαρίου 2006 και κέρδισε αμέσως την αγάπη του κοινού. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουν προβληθεί πάνω από 200 επεισόδια, στα οποία η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει ανοίξει μαζί μας περισσότερα από 540 πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση. Η εκπομπή έχει λάβει περίπου 18.500 αιτήσεις συμμετοχής ανθρώπων που θέλησαν να στείλουν το δικό τους πακέτο.

Το Πάμε Πακέτο έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου, από τη Νότιο Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία, το Ιράκ και τον Καναδά μέχρι τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τη Χιλή και την Κόστα Ρίκα, για να παραδώσει πάνω από 100 πακέτα σε παραλήπτες στο εξωτερικό. Επίσης, την εκπομπή εμπιστεύτηκαν για να μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα και περισσότερα από 100 αγαπημένα διάσημα πρόσωπα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πακέτο που έστειλε πρόσφατα ο Γιάννης Βόγλης στην Αnne Lonnberg, τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Κορίτσια στον Ήλιο, το οποίο ξεχώρισε και σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης για τη φετινή σεζόν με 31,7% στο σύνολο κοινού.

Η απήχηση της εκπομπής στο τηλεοπτικό κοινό είναι σταθερά μεγάλη και τα έξι χρόνια της προβολής της, καθώς κάθε Πέμπτη συντονίζονται στον Alpha περισσότεροι από ένα εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο, ενώ το Πάμε Πακέτο είναι ιδιαιτέρως αγαπητό στο γυναικείο κοινό, σημειώνοντας πολύ συχνά τηλεθέαση άνω του 45%.

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...