Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε το μήνυμα: «Μίλα» με 6 νέες ενότητες

Στην εκπομπή «Μίλα» «δοκιμάστηκαν» 6 νέες ενότητες. Η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε το μήνυμα των τηλεθεατών ότι αρέσουν και καθιερώθηκαν.
  • «Θερμόμετρο του στιλ». Κάθε Τρίτη και Πέμπτη προβάλλονται φωτογραφίες από εμφανίσεις διαφόρων ελληνίδων επωνύμων. Η κάθε μια από τις παρουσιάστριες της εκπομπής λέει τη γνώμη της και στη συνέχεια συζητούν και σχολιάζουν την εμφάνιση. Τη βαθμολογία όμως δίνει η συντάκτης μόδας Σοφία Σούζα.
  • Η Σοφία Βόσσου κάθε Τρίτη και Πέμπτη μαγειρεύει εύκολες, νόστιμες και υγιεινές συνταγές, που θα λατρέψουν οι πολυάσχολες και εργαζόμενες γυναίκες.
  • Κάθε Τρίτη και Πέμπτη επίσης ένας σεξολόγος παρουσιάζει θέματα σχέσεων π.χ. σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και σχέσεις του ζευγαριού με τα παιδιά του.
  • Κάθε δεύτερη Παρασκευή μία από τις 5 παρουσιάστριες της εκπομπής δείχνει τη φωτογραφία μιας σταρ του Χόλιγουντ από καθημερινή της δραστηριότητα, π.χ. όταν περπατάει στο δρόμο, όταν είναι στο πάρκο με τα παιδιά της. Η διευθύντρια μόδας και ομορφιάς του περιοδικού «ΕΓΩ», Αννούσα Μελά, αναλαμβάνει τη μεταμόρφωση, δηλαδή ντύνει την κυρία της εκπομπής όπως το πρότυπο στη φωτογραφία αλλά με λίγα χρήματα. Η όλη εμφάνιση στοιχίζει γύρω στα 100 ευρώ.
  • Η κάθε μια από τις παρουσιάστριες αποκαλύπτει προσωπικά μυστικά ομορφιάς ή χρηστικές πληροφορίες, που ακολουθεί πιστά και που βοηθούν στην υγεία, την ομορφιά, την καθημερινότητα της γυναίκας.
  • Η Μαρία Σταματέρη και η Σάννυ Μπαλτζή βγαίνουν για μια απλή βόλτα ή για να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση, μια συναυλία ή να γευματίσουν σε κάποιο εστιατόριο. Ο φακός της εκπομπής παρακολουθεί τις γυναικείες κουβέντες τους, π.χ. πως θα διαλέξουν από τη ντουλάπα τους το κατάλληλο ρούχο, πως θα χτενιστούν, τί μακιγιάζ θα κάνουν και αφηγούνται στην εκπομπή πως πέρασαν, τί τους έκανε εντύπωση, την προσωπική τους κριτική για το θέαμα, που παρακολούθησαν.
Η εκπομπή καθημερινά ασχολείται, αναλύει και παρουσιάζει ένα «θέμα κοινωνικής επικαιρότητας» και βέβαια τη γνωστή ενότητα «Σενάρια Ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...