Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι είναι «Μες στην καλή χαρά» αυτό το Σαββατοκύραικο;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει με χιούμορ την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Βασίλης Παλαιολόγος και η Αννίτα Κούλη, έρχονται στην παρέα του Σαββάτου και μας διασκεδάζουν μουσικά ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα, μαζί με τον Νικόλα Μπράβο. 


Ακόμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και μιλά με την Πρόεδρο, Μαρία Τρυφωνίδη και τους εθελοντές.

Τέλος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ταξιδεύει μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου στον αγαπημένο της προορισμό, την Αίγινα, ανοίγει το σπίτι της και αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες και συγκινητικές πτυχές της ζωής της.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή, που θα μοιραστούν την ίδια σκηνή, μιλούν για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον έγγαμο βίο.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Ιωάννα Λίλλη, έρχεται στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά» και μας μιλά για την εκπομπή της στο «Μακεδονία TV», τη ζωή της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δυο παιδιά τους.

Επίσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Αλατοσπήλαιο της Γλυφάδας και ανακαλύπτει όλα τα μυστικά που κρύβει αυτός ο ιδιαίτερος χώρος.

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια της.

«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...