Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της πρώτης φάσης του διαγωνισμού “Life’s good.gr” από τον ΣΚΑΪ και την LG!

 Ξεκινά η ψηφοφορία για την κατηγορία ‘Φυσική ομορφιά & Αξιοθέατα’


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του interactive διαγωνισμού ‘Life’s good.gr’ από την LG Electronics (LG) και τον ΣΚΑΪ. Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων αποτυπώνεται στις υποβολές των videos που συγκεντρώθηκαν με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, ενώ η ‘διαδικτυακή’ κίνηση στο facebook μέσω της ψηφοφορίας, η οποία λήγει την 1η Δεκεμβρίου, ολοένα και αυξάνεται με δεκάδες χιλιάδες fans. Ενδεικτικά ο αριθμός των συμμετοχών για την πρώτη φάση έφθασε στις 48 ομάδες.

Το κοινό είναι σε θέση να ψηφίσει τώρα μέσω sms και ‘votes’ στο facebook, τα videos διάρκειας 3 λεπτών από την κατηγορία Φυσική Ομορφιά & Αξιοθέατα, διακρίνοντας τις 4 πρώτες ομάδες της πρώτης φάσης, οι οποίες θα περάσουν στον τελικό, με όλα τα μέλη τους να κερδίζουν δώρα LG.

Στη συνέχεια από  τις 2 έως τις 29 Δεκεμβρίου 2013 συνεχίζουν δυναμικά οι διαγωνιζόμενοι της 2ης φάσης, οι οποίοι μπορούν να ανεβάζουν βίντεο στην κατηγορία Δρώμενα, με την ψηφοφορία να πραγματοποιείται από τις 30 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2014.

Οι 12 ομάδες που  θα προκύψουν και από τις 3 φάσεις θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τις 3 νικητήριες ομάδες και από τις 3 κατηγορίες, που βάσει ψηφοφορίας θα έχουν αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομορφιά της Ελλάδας. Οι ομάδες που θα καταταχθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα λάβουν πλούσια LG δώρα, με την ευκαιρία να τα μοιραστούν με το σχολείο τους ή να τα δωρίσουν σε κοινωφελείς οργανισμούς. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Μπείτε και  ψηφίστε το αγαπημένο σας video γιατί Life’s Good σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...