Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Στα άδυτα του ΣΔΟΕ.

Εκεί που  γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν  την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις  της κοινωνίας ζητούν απάντηση. Εκεί είναι αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ. 

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 23:45, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στα άδυτα του ΣΔΟΕ.

Για ποιο λόγο 500 κιλά χασίς και μια βαλίτσα με ράβδους χρυσού και κοσμήματα βρίσκονται δίπλα στους φακέλους της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και της λίστας Λαγκάρντ; Οι απαντήσεις που θα δοθούν μέσα από την εκπομπή, θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.

Το  ΣΔΟΕ ανοίγει τις πύλες του  για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα και αποκαλύπτει τα μεγάλα και μικρά μυστικά του. Ελεγκτές του ΣΔΟΕ παρουσιάζουν τα «όπλα» που διαθέτουν για την πάταξη της φοροδιαφυγής, ενώ υπάλληλοι του Σώματος μιλούν για το σύγχρονο οικονομικό έγκλημα, τις απειλές που δέχονται, αλλά και την γραφειοκρατία.

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει αποκλειστικές εικόνες παράνομης αγοραπωλησίας χρυσού, σε δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ενώ καταγράφει επίσης τα δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα, με ξένες πινακίδες, τα οποία κυκλοφορούσαν παράνομα και βρίσκονται πλέον στα υπόγεια του ΣΔΟΕ.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Είμαστε εκεί όταν συμβαίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...