Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Μελέτησέ το!»: Πρεμιέρα με Κοκκίνου, Τσιμιτσέλη και... Σάκη Ρουβά!

Πρώτη πρόβα σήμερα (Πέμπτη 12/9) για την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της στο ολοκαίνουριο σκηνικό της εκπομπής «Μελέτησέ το!». 


Ξεκούραστη, ανανεωμένη, χαρούμενη και γεμάτη ενθουσιασμό για το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Ελεονώρα, με τις οδηγίες του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, πήρε τη θέση της στο πλατό ενώ ο σκηνοθέτης Σάκης Σιάρκος «τσεκάρει» τις θέσεις για τις κάμερες.

Το νέο σκηνικό  θα έχει στυλ μοντέρνο – pop.  Στο πλατό θα δούμε το newsdesk, όπου η Ελεονώρα και οι συνεργάτες της, που θα εναλλάσσονται, μέσω tablets θα μας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις  και για όλα τα επίκαιρα θέματα της εκπομπής.

Στον  λευκό καναπέ, η Ελεονώρα θα υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της ενώ από ένα ειδικό stand, θα παρουσιάζει διάφορα θέματα και θα κάνει ζωντανές συνδέσεις.

Καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Sakis Rouvas
(Photo credit: Daniel Kruczynski)
Η Έλλη Κοκκίνου θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της Ελεονώρας.  Η διάθεση της παρουσιάστριας είναι φέτος πολύ «παιχνιδιάρικη» και έχει σχεδιάσει να υποβάλει  τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε ξεκαρδιστικές διαδικασίες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύντροφο του, ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, τον επικείμενο γάμο τους και με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για το μωρό τους, που το περιμένουν σε 2 περίπου μήνες.

Μια εμφάνιση – έκπληξη θα κάνει στην εκπομπή, για να ευχηθεί στην Ελεονώρα «καλή τηλεοπτική σεζόν», ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

«Μελέτησέ το!», από τη Δευτέρα 16/9 στις 13:00, η Ελεονώρα Μελέτη δίνει, για άλλη μια σεζόν, ραντεβού το μεσημέρι με τους τηλεοπτικούς της φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...