Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η εκπομπή «ΓΙΑΦΚΑ» του Σπύρου Χαριτάτου στο 1ο Γενικό Λύκειο Πετρούπολης

Για πρώτη φορά ένα ιδιωτικό ή δημόσιο  ραδιόφωνο τρυπώνει σε μια σχολική  αίθουσα ως ώρα μαθήματος. Εκεί που  γνώσεις, απόψεις και αγωνίες γαλουχούν τη νέα γενιά!

Την Πέμπτη 25 Απριλίου, ο  Σπύρος Χαριτάτος ξεκλείδωσε τη «ΓΙΑΦΚΑ» του στο 1ο Γενικό Λύκειο Πετρούπολης στην αίθουσα του μαθήματος Πληροφορικής, και έχρισε «μαχητές της ζωής» τους μαθητές.
Στον πίνακα των θεμάτων συζήτησης συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, προβληματισμό αλλά και ευχάριστη έκπληξη για το εγχείρημα εκτός από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς και οι ακροατές του Alpha 989 από την Αττική, την περιφέρεια και την Ομογένεια με εύστοχες παρατηρήσεις, σχόλια και ερωτήματα. Άλλωστε αυτό θα προκαλούσε στη σχολική ραδιοφωνική «ΓΙΑΦΚΑ» όλοι συνωμότησαν αναζητώντας αλήθειες για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση, οι σχέσεις των παιδιών με την οικογένεια, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον εθισμό και τους κινδύνους του Internet και στον σχολικό εκφοβισμό με επιστημονική συμβολή του Ψυχίατρου Παιδιών και Εφήβων, Προέδρου  της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτη της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, Κων/νο Σιώμο.

Ο Alpha 98 9 και ο Σπύρος Χαριτάτος με τη ραδιοφωνική του «ΓΙΑΦΚΑ» μέσα από το 1ο Γενικό Λύκειο Πετρούπολης έδωσαν «βήμα» στους σημερινούς μαθητές - πολίτες του αύριο, στα όνειρά τους… χωρίς περικοπές και μειώσεις!

Alpha 98 9: Το ραδιόφωνο που σε ακούει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...