Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

"Χτυπάνε νούμερα" Φώτης και Μαρία στο Star

Ικανοποιημένους και χαμογελαστούς βλέπουμε να κυκλοφορούν στους διαδρόμους του Star τον Φώτη, τη Μαρία και τους συνεργάτες τους. Ο λόγος είναι ότι οι προσπάθειές τους για να χαρίσουν δύο ώρες ξενοιασιάς στους τηλεοπτικούς τους φίλους επιβραβεύονται. Χθες μάλιστα (Τρίτη 5/6) στο κοινό 15-44 το μέσο μερίδιο της εκπομπής έφτασε το 20,3%, αλλά και γενικότερα τις τελευταίες εβδομάδες η εκπομπή “Φώτης Μαρία Live” διατηρεί σταθερά τη δεύτερη θέση στη ζώνη με μερίδιο 17%.

Το κοινό, που βλέπει φανατικά την εκπομπή, είναι οι ηλικίες 15-44 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όπου το μερίδιο φτάνει το 20,9%. Ενώ οι άντρες στις ηλικίες 15-24 πανελλαδικά φτάνουν στο ποσοστό 21,5% σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις της NIELSEN

Οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές λένε χαρακτηριστικά «Ο κόσμος έχει ανάγκη από χαμόγελα και ώρες χαλάρωσης για να ξεχάσει για λίγο τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή, που επιλέγουν την εκπομπή μας, για να περάσουν καλά έστω για δύο ώρες. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος μας, να βλέπουμε με χιούμορ τη δύσκολη καθημερινότητα και να παίρνουμε ανάσες για να μπορούμε να τη ξεπεράσουμε .»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...