Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Ο Μιχάλης Κυριακίδης πέταξε στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενουςαπό τον Flash

O MIΧ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ...
H αναστολή λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96,0 ανακοινώθηκε από την ιδιοκτησία του και έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών. Ο Ηλίας Παπανικολόπουλος, διευθυντής του σταθμού, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους την απόφαση της ιδιοκτησίας του λέγοντας: «Με εξουσιοδότησε ο κ. Κυριακίδης να σας μεταφέρω την απόφασή του».

Παράλληλα, τους ζήτησε να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους, αλλά η ΕΣΗΕΑ, από τη μεριά της, συνέστησε στους εργαζόμενους να παραμείνουν στα γραφεία τους.
Σημειωτέον, οι ηχολήπτες είχαν τριήμερη απεργία στο σταθμό και το πρωί έγινε προσπάθεια ο σταθμός να λειτουργήσει με απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Η εκπομπή του σταθμού έχει σταματήσει, ενώ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται «λουκέτο» και για άλλες επιχειρήσεις της οικογένειας Κυριακίδη τόσο εντός, όσο και εκτός δημοσιογραφίας.
Να σημειωθεί, ότι δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν απολυθεί χωρίς καμία ενημέρωση από τον κ. Μιχάλη Κυριακίδη και σε άλλα μέσα, όπως η Espresso, αλλά και το Κανάλι 10 (sunny Channel ονομάζεται σήμερα).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες εργαζομένων ετοιμάζονται να προσφύγουν στην δικαιοσύνη κατά της οικογένειας Κυριακίδη, αλλά και προσωπικά κατά του κ. Μιχάλη Κυριακίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...