Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Φ Μ Live – Τίτλοι αρχής: Αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο, θετική ενέργεια

Αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο, θετική ενέργεια θα χαρακτηρίζουν  και φέτος τους τίτλους αρχής της εκπομπής «ΦΜ Live».
 

Το γύρισμα έγινε  “on the road” με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να βρίσκονται μέσα σε ένα πορτοκαλί βανάκι του ΄70. Στη διαδρομή σταματούν κάθε τόσο, επιβιβάζουν τους φίλους τους και οπλισμένοι με την καλύτερη τους διάθεση ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Όλοι μαζί τραγουδούν το πετυχημένο τραγούδι, που έγραψε πέρσι για την εκπομπή το συγκρότημα Μέλισσες, «Αν θες να είμαστε καλά μην τα παίρνεις όλα σοβαρά».
Φέτος, εκτός από  τον Γιάννη Πουλόπουλο, τη Νιόβη Τσόγια, τον Λουκά Καρνή, θα έχουν μαζί τους και την Τζένη Μελιτά.

Το όλο concept των τίτλων αρχής της εκπομπής, βασίζεται στην απλότητα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα της παρέας, που έρχεται κοντά μας τραγουδώντας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Φώντας, το αγαπημένο σκυλί του Φώτη.
Η μαγνητοσκόπηση, δίνει την εντύπωση  μιας ανάλαφρης ερασιτεχνικής λήψης της γνωστής παρέας σε μια χαρούμενη εκδρομή. Η σκηνοθεσία είναι του Ηλία Κούρτη.

Ο Φώτης  και η Μαρία, μαζί με όλους τους συντελεστές της εκπομπής, ετοιμάζονται  για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, που θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:30.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η νέα σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται τον Οκτώβριο!

Οι περιπέτειες  του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι  σου!


Σε μια εποχή που  όλα δοκιμάζονται, αλλάζουν, καταρρέουν, τρία ζευγάρια καλά (;) κρατούν!

Η Βάσω και ο Χάρης. Ένα νεαρό και νέο ζευγάρι, ερωτευμένο, που μόλις άρχισε να συγκατοικεί. Καλή αρχή και καλό κουράγιο!

Η Μαρίνα και ο Ηλίας  είναι δύο άνθρωποι που ξέχασαν πως είναι σύζυγοι. Το… θυμούνται, ή τουλάχιστον προσπαθούν, όταν ο εικοσάχρονος γιος τους αποφασίζει να φύγει για να σπουδάσει!

Η Βούλα και ο Μήτσος είναι σχεδόν μισό αιώνα παντρεμένοι! Η σχέση τους επιβεβαιώνει πλέον το: «Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!»

Τρία ζευγάρια, τρεις διαφορετικές ζωές, τρεις αλλιώτικες κουλτούρες. Έξι άνθρωποι που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο και απίθανο περιστατικό. Έξι άνθρωποι που βρίσκονται παντού!

Ιστορίες αστείες, έντονες, οικείες, βγαλμένες από τη ζωή, που σε κάθε επεισόδιο θα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: «Αποκλείεται! Δεν είναι δυνατόν! Πώς ξέρει για μένα;».

Τα… ζευγάρια είναι  οι Ελένη Κοκκίδου και Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

Το σενάριο  υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου και Κωνσταντίνα Γιαχαλή και τη σειρά σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη στον Alpha

Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει στον Alpha ως υπέυθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος, θέση που επίσης κατείχε  στον σταθμό την περίοδο 2004-2007.

Ο 10ος χρόνος του «Στην υγειά μας» στον Alpha

Η εκπομπή που  αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις  ξεχωριστές μουσικές προτάσεις, το κέφι, την καλή διάθεση και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα συναντηθεί και πάλι μελωδικά με τους τηλεθεατές μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha.

Στο πλατό του «Στην υγειά μας», θα βρεθούν για να γίνουν μια παρέα, μια φωνή, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καταξιωμένοι δημιουργοί, τραγουδιστές που «πρωταγωνιστούν» στα μουσικά δρώμενα αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους.

«Στην υγειά μας», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στον Alpha, από τον Οκτώβριο.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ψάρια – σφουγγάρια – δυναμίτες: Ένα ρεπορτάζ στην θάλασσα, στον βυθό και στην στεριά

 Μια αποκαλυπτική έρευνα σε δυο μέρη


Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 στις 24.00 και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23.30, σε επανάληψη, στο MEGA

Ποια μυστικά κρύβουν οι θάλασσες μας; Γιατί οι σφουγγαράδες στην Κάλυμνο συνεχίζουν τις βουτιές; Τι δικαιολογίες έχει αυτός που ψαρεύει με δυναμίτες; Οι Αθηναίοι τι ψάρια τρώνε; Είναι υγιεινά τα ψάρια των ιχθυοτροφείων; Ποιος σκοτώνει τα μωρά του ξιφία; Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει πολλά δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να καταστρέψουμε τα παλιά καΐκια; Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να ψαρέψουν τόνο και οι Ιταλοί μπορούν; Γιατί οι ψαράδες της Καλύμνου δεν θέλουν να ψαρεύουν τον Μάιο; Ως πότε οι ανεμότρατες θα θερίζουν τον βυθό των θαλασσών;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι κάμερες της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» ταξίδεψαν στους ψαρότοπους ανοιχτά της Αττικής,  αλλά και στην Κάλυμνο, το νησί του σφουγγαράδων, με τα 658 καΐκια της, τον μεγαλύτερο δηλαδή αλιευτικό στόλο παράκτιας αλιείας στη Μεσόγειο.

Στις δύο εκπομπές, μεταξύ άλλων, μιλούν:

Ο Σπύρος Γεωργαντής, ο πιο παλιός σφουγγαράς της Καλύμνου που είναι σήμερα 97 χρόνων. Διηγείται την ιστορία του γιου που έχασε στον βυθό της Σάμου. «Εγώ τη θάλασσα την αγαπώ. Στο νερό δε χρειάζεται μαγκούρα. Στη θάλασσα όταν μπω γίνονται φτερά τα ποδάρια».


Ο Παντελής Γεωργαντής, ο γιος του κυρίου Σπύρου. Περιγράφει πως έχασε το πόδι του από μια γρήγορη ανάδυση. Ο θάλαμος αποσυμπίεσης στο νοσοκομείο της Καλύμνου δεν λειτουργούσε, ούτε κι ο θάλαμος της Κρήτης όπου μεταφέρθηκε. Όταν έφυγε για Αθήνα ήταν πλέον αργά. «Ο Θεός δεν με άφησε όμως» , λέει και συνεχίζει να βουτάει.
Ο Μιχάλης Καρδούλιας, ο καπετάνιος του «Άρχοντα»  που μόλις επέστρεψε από ταξίδι 40 ημερών στην Ανατολική Μεσόγειο, φορτωμένος με τόνους ξιφία. Ο Μιχάλης θέλει να απαγορευθεί το ψάρεμα του ξιφία και τον Δεκέμβριο. Είναι γενοκτονία λέει «μόνο “μωρά” ψαρεύουμε».
Ο Γιώργος Κατσοτούρχης, ο «πολυμήχανος» πρόεδρος των ψαράδων της Καλύμνου. Ζητά να μπουν οι τουρίστες στα καΐκια, να μην ρίχνουν ούτε ένα αγκίστρι οι ψαράδες τον Μάιο και να διαπραγματευτεί καλύτερα το ελληνικό κράτος το δικαίωμα των ψαράδων στον κόκκινο τόνο.
Ο Ιωάννης Χειλάς, ο υπεύθυνος του Ναυτικού Μουσείου Καλύμνου. Ανάμεσα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες εξηγεί πως οι Καλύμνιοι σφουγγαράδες έχουν περπατήσει τον βυθό όλης της Μεσογείου. Ο καθένας τους περπατούσε  250 ώρες τον χρόνο στον βυθό, επί  30 χρόνια.
Η Φανερωμένη Σκυλλά που δημιούργησε «το καλύμνικo σπίτι». Σκάφανδρα, μάσκες, φωτογραφίες, μαντίλια, φορεσιές και προικιά. Η Φανερωμένη διηγείται τη στιγμή του αποχαιρετισμού: Στο λιμάνι οι γυναίκες αποχαιρετούσαν τους σφουγγαράδες φορώντας λευκά μαντίλια και μόλις τα καΐκια χάνονταν, έβαζαν τα μαύρα και περίμεναν, μαυροφορούσες όλο το καλοκαίρι, την επιστροφή των σφουγγαράδων.
Ο Γιώργος που από μικρό παιδί πετάει δυναμίτες στην θάλασσα. Γνωρίζει ότι καταστρέφει τη ζωή, ξέρει ότι κινδυνεύει να σακατευθεί αλλά δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο δυναμίτης είναι το δικό του «ναρκωτικό».  «Ο δυναμίτης όμως είναι στο αίμα μου».
Ο Γιώργος και ο Βασίλης Λύρας που φεύγουν κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα για να επιστρέφουν το πρωί με μπαρμπούνια, σκορπίνες και αστακούς. Μέχρι το μεσημέρι ξεμπλέκουν και μπαλώνουν δίχτυα και το βράδυ σαλπάρουν ξανά. Οι τιμές έχουν πέσει όμως και πολλές φορές τα έσοδα δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα.
Ο Νικόλας Κατσίλης που από μικρός ήθελα να γίνει μόνο ψαράς και τίποτε άλλο.  Σήμερα ο 20χρονος ψαράς ταξιδεύει με τα ξιφιάδικα και γυρνάει σπίτι του κάθε 30-40 μέρες. Η κοπέλα του η Ειρήνη όμως, ξέρει ότι αυτή είναι η μοίρα των γυναικών σε τούτο το νησί και δεν διαμαρτύρεται.
Ο Νικόλας Πεταλάς, ιχθυοκαλλιεργητής που ήταν  μετανάστης στην Αυστραλία, έβγαλε λεφτά και ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει ένα από τα πιο σύγχρονα ιχθυοτροφεία. Απαντάει σε όλα τα απαγορευμένα ερωτήματα σε σχέση με τα ψάρια ιχθυοτροφείου - τα ψάρια του είναι ανάρπαστα στο εξωτερικό. Θέλει να φύγει και να γυρίσει πίσω στην Αυστραλία, την «ωραία πατρίδα» όπως την ονομάζει, γιατί η Ελλάδα δεν είναι χώρα για καθαρές επιχειρήσεις.
Ο Χρήστος Χιώτης ο ψαράς από την Αίγινα που περιμένει τις μπουλντόζες για να του καταστρέψουν το καΐκι. Ο «Γιάννος» του θα γίνει συντρίμμια  κι αυτός θα πάρει 90.000 ευρώ από την ΕΕ που επιδοτεί την απόσυρση και την καταστροφή των παλιών καϊκιών της Ευρώπης.
 Η Μαρία Δαμανάκη Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδια σε θέματα θαλασσών και αλιείας – η οποία θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τις μαρτυρίες των ψαράδων αλλά και το ρεπορτάζ των «Πρωταγωνιστών».


Αποστολή: Βελίκα Καραβάλτσιου

Ρεπορτάζ:  Άντρη Κωνσταντίνου – Λεωνίδας Σάββας
Συντονισμός: Λίνα Παπαδάκη
Κάμερα: Γιώργος Πετράκης – Μαρία Μαράκη

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Δε θα πιστεύετε πόσο άλλαξε η «Χουρέμ»! (φωτό)

 
Η Μεριέμ Ουζερλί, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» ως Χουρέμ, αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η ηθοποιός, η οποία εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική τον Μάιο στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, έκανε μία μεγάλη αλλαγή! Ξεχάστε τα μακριά πλούσια καστανοκόκκινα μαλλιά της! Κουρεύτηκε και τα έκανε καστανά!

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook! Όπως θα δείτε η αλλαγή είναι ναι μεν μεγάλη, αλλά εξακολουθεί να είναι όμορφη και φυσικά αρκετά ανανεωμένη.

Μετά την αποχώρησή της από το σίριαλ, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές ξεκινώντας από το look της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΧΟΥΡΕΜ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Stephanie Pratt: Διακοπές στη Μύκονο

English: Stephanie Pratt at Mi6, West Hollywoo...
Stephanie Pratt Photo by Glenn Francis (Photo credit: Wikipedia)

Σε συνέντευξή της η Pratt έχει πει πως υπήρξε για πολλά χρόνια βουλιμική αλλά και εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά από τα 15 της.


Διακοπές στη Μύκονο έκανε πριν από λίγες μέρες η 27χρονη Αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα Stephanie Pratt, η οποία δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες από το νησί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Pratt γεννήθηκε στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια και έγινε γνωστή το 2007 από το δημοφιλές αμερικανικό ριάλιτι του MTV «The Hills». Σε συνέντευξή της έχει πει πως υπήρξε για πολλά χρόνια βουλιμική αλλά και εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά από τα 15 της. Σήμερα δηλώνει υγιής, έχοντας αφήσει πίσω της το δύσκολο παρελθόν.

Η Pratt ασχολείται και με τον ακτιβισμό και το 2010 πόζαρε γυμνή, για τη φιλοζωική οργάνωση PETA. Στις φωτογραφίες από τη Μύκονο βλέπουμε και ένα γατάκι, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, είναι αδέσποτο και την ακολούθησε από το δρόμο μέχρι το ξενοδοχείο όπου διέμενε.









ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«Πρωταγωνιστές»: Γεύσεις, αρώματα, εκμυστηρεύσεις στο Περιβόλι της Παναγίας

Στο Άγιον Όρος θα ταξιδέψουν, σε επανάληψη, οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013, στις 00.30, στο MEGA.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και το συνεργείο της εκπομπής (ο δημοσιογράφος Στέφανος Γώγος και οι οπερατέρ Γιώργος Πετράκης και Θεόφιλος Δρόλαπας)  έζησαν για τέσσερις μέρες σε μονές, κελιά και σκήτες του Αγίου Όρους. Δοκίμασαν την αγιορείτικη κουζίνα, περιηγήθηκαν στους κήπους και στα αμπέλια και κυρίως κατέγραψαν τις διηγήσεις των μοναχών. Η μοναδικότητα της Αγιορείτικης φύσης, τα μυστικά της Αγιορείτικης κουζίνας, αλλά και ιστορίες από τη ζωή των μοναχών θα «ξεδιπλωθούν» σε αυτή τη εκπομπή. Άλλωστε είναι μια από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία του Όρους που οι τηλεοπτικές κάμερες περιηγούνται ελεύθερα από την μια άκρη του «μεγαλοπρεπούς βράχου του Άθωνα» στην άλλη, χωρίς, δηλαδή, να έχει προσδιοριστεί από πριν που θα πάνε και ποιος θα τους μιλήσει.

Απρόσμενες συναντήσεις, λοιπόν, με μοναχούς που είναι ταυτόχρονα μελισσοκόμοι, ψαράδες, κηπουροί, οινοποιοί, μάγειρες, βοτανολόγοι. Και εκμυστηρεύσεις, για τον Θεό, τα πάθη, την κόλαση, τον παράδεισο, τον  άνθρωπο.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013, στις 00.30 στο MEGA.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Glee: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φαινόμενο έρχεται στον Alpha

Ο δεύτερος κύκλος του Glee, της σειράς που καθόρισε την pop κουλτούρα της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στον Alpha, από την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 22:00 

English: Actress Jessalyn Gilsig at premiere p...
Jessalyn Gilsig  (Photo credit: Wikipedia)
Το «Glee», ένας επιτυχημένος συνδυασμός μουσικής και χιούμορ, έκανε όλη την Αμερική να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς του.

Η σειρά θρύλος έχει σαρώσει τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες, Emmy και Grammy ενώ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

H ιστορία…

Το «Glee» κάνει focus στις ζωές των μαθητών ενός σχολείου διαφορετικού από τα άλλα.

Τα εφηβικά δράματα ξετυλίγονται μέσα από vintage τραγούδια που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε λατρέψει και χορέψει, ενώ στα διαλλείματα ακούγονται οι πιο γνωστές εμπορικές μουσικές επιτυχίες.

Ο γνωστός δημιουργός του Nip/Tuck και American Horror Story Ryan Murphy, μας οδηγεί σε μια μικρή πόλη του Οχάιο όπου ένας χαρισματικός καθηγητής Ισπανικών, ο Γουίλ Σούστερ, φτιάχνει μια ιδιαίτερη χορωδία. Μέλη της είναι κάθε λογής “(L)oosers” του Λυκείου που όμως θα κάνουν τα πάντα για να λάμψουν σαν rockstars μέσα από τη μουσική. Στόχος τους είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα μέλη μπορούν και να πάρουν μέρος στον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό σχολείων της Αμερικής.

Όλα και όλοι όμως λειτουργούν εναντίον τους: από τις κοινωνικές διαφορές των ίδιων των παιδιών, μέχρι την αυταρχική γυμνάστρια των cheerleaders που έχει θέσει ως σκοπό της ζωής της να κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη χορωδία.

 Πρωταγωνιστούν οι: Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory MonteithAmber RileyMark Salling, Jane Lynch, Matthew Morrison, Jessalyn Gilsig κ.ά.

Ως guest stars, μεταξύ πολλών άλλων, εμφανίζονται οι: Kate Hundson, Gwyneth Paltrow,  Lindsay Lohan, Ricky Martin , Sara Jessica Parker, Britney Spears, Helen Mirren, Gloria Estefan κ.ά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...